RÖVIDEN A betterJob.hu OLDALRÓL

A betterJob.hu Magyarország első Fejvadász- Állás portálja! Az oldal készítése során egy letisztult, jól átlátható, könnyen kezelhető, gyors, hatékony, felhasználóbarát oldal létrehozására törekedtünk! A regisztrációt, majd a belépést követően a már jól megszokott közösségi oldalakhoz hasonlóan, személyre szabhatjuk saját Pályázói vagy Hirdetői profilunkat!

Pályázók részére!

Fontos kiemelnünk, hogy az oldalon nincs lehetőség PDF formátumban való önéletrajz feltöltésre, mivel ez a megoldás nagyban gátolja a gyors, hatékony és eredményes oldalhasználatot mind a pályázók mind a hirdetők részéről!

Miért nem lehet PDF formátumban önéletrajzot feltölteni?
Igen, első hallásra szokatlannak tűnhet, hogy nem lehet feltölteni a már előre elkészített önéletrajzunkat. Tény, hogy az oldalnak megfelelő önéletrajz beállítása, akár 5-10 percet is igénybe vehet, de Ne 5-10 percen múljon egy sikeres, sorsdöntő pozíció megszerzése!

A személyes adatok kitöltése után lehetőségünk nyílik megadni iskoláinkat, munkahelyeinket, nyelvi illetve egyéb sikeres vizsgáinkat, gépjárművezetői engedélyeinket! Továbbá lehetőségetek nyílik a felsoroltak hitelesítésre is (a hitelesítő dokumentumok törlésre kerülnek, az adminok hitelesítést követően)! A hitelesített adatokat külön kiemeljük a Munkáltatók számára, ezáltal nagyobb eséllyel pályázatsz! Az önéletrajz megfelelő kitöltése után, aktiválhatod az intelligens állásszűrő alkalmazásunkat!

A BettetJob.hu célja hogy, mind a pályázók mind a hirdetők gyorsan és hatékonyan tudják használni az oldalt, ennek elengedhetetlen feltétele a pontos, valós önéletrajz és hirdetések feltöltése!

A betterJob.hu előnyei:

Letisztult, egyszerű, gyors, könnyen kezelhető felületek! Kizárólag, csak hiteles, valós cégek adhatnak fel álláshirdetéseket! Önéletrajz hitelesítési lehetőség! Intelligens állás szűrés!

Gyors, egyszerű jelentkezés!

Folyamatos tájékoztatás a megpályázott pozíciókkal kapcsolatban!
Rendszerünk folyamatos kapcsolatot tart a pályázók és hirdetők között! Amennyiben megpályázol egy állást, és a Hirdető megtekinti vagy megvásárolja az önéletrajzod, abban az esetben azonnal kiértesítünk! Az álláshirdetések lejárta után, további két hetet biztosítunk hirdetőinknek a pályázatok feldolgozására, ezen időszak végén, minden egyes Pályázót kötelesek kiértesíteni a pályázatuk eredményességével kapcsolatban!

Nincs kéretlen zaklatás!
A betterJob.hu oldalon nincs lehetőség adatbázis vásárlásra! Ez azt jelenti, hogy csak azok a cégek vehetik fel veled a kapcsolatot, melyek pozícióira bepályáztál! A pályázatod benyújtása esetén sem adjuk ki önéletrajzod személyes adatait mindaddig, amíg a hirdető nem jelzi érdeklődési szándékát!

Egyedi ajánlatok, fejvadászat!
Ebben az esetben, a betterJob.hu csapata veszi fel veled a kapcsolatot, egy egyedi állásajánlattal, amennyiben szimpatikus az ajánlat, és engedélyezed az önéletrajzod bemutatását, abban az esetben továbbítjuk azt Partnercégünk számára!